Scheidingen-Rotterdam.nl

Informatie en advies over echtscheidingen  voor Rotterdam en omstreken
Home Home | Divorce in Rotterdam

Als u met een echtscheiding te maken krijgt is het belangrijk dat u zich laat bijstaan door een specialist op echtscheidingsgebied, gezien de gevolgen nog op lange termijn voelbaar zullen zijn is het te adviseren altijd voor een specialist te kiezen die voor u het hoogst haalbare eruit haalt. Dus ga voor kwaliteit  en niet voor kwantiteit! »»

 Als je relatie of huwelijk niet meer goed gaat, ga je de vraag stellen: Scheiden of blijven? Deze keuze is vaak heel moeilijk. Elke relatie kent immers ups en downs. Hoe kan je weten dat het niet meer goed komt? Wat is beter voor jou, je kinderen en je partner? Kan het weer goed komen, en hoe groot is die kans? »»

Hier vind u alle informatie over alles wat met echtscheidingen te maken heeft.

Een echtscheiding mediator is een bemiddelaar die u kan helpen bij een echtscheiding. Een echtscheiding is vaak een erg lastige periode waarbij alle hulp welkom is.  De mediator en/of bemiddelaar kiest geen partij, maar blijft onafhankelijk en neutraal. »»

Een notaris kan u op verschillende manieren van dienst zijn als het gaat om echtscheidingen en uit elkaar gaan. Bij het ontbinden van een samenlevings- contract tot het daadwerkelijk afhandelen van een totale echtscheidingsprocedure door een gespecialiseerde echtscheidingsnotaris. »»

 De kindercoach biedt zowel ouders als kinderen hulp bij praktische vragen, zoals wat er komt kijken bij een verhuizing, het verdelen van de spullen tussen twee huizen en de overstap naar een andere school. Daarnaast helpt de coach vooral ook bij het omgaan met de soms heftige emoties die een scheiding oproept. »»

Bij een echtscheiding moeten in relatief korte tijd een groot aantal financiële en fiscale beslissingen worden genomen. Het advies van een deskundige financieel adviseur is dan meer dan welkom. »»

Echtscheidingsmediator Rotterdam Notaris en echtscheiding Kindercoach en echtscheiding Relatietherapie en echtscheiding Financieel advies en echtscheiding

Scheidingen Rotterdam

Over ons


Wat kunnen wij voor u doen?

Als u gaat scheiden, gaat u een moeilijke periode tegemoet. U weet misschien niet precies wat u moet doen en u bent onzeker over de toekomst. U bent verdrietig en u kunt u flink eenzaam voelen. Al die emoties maken de situatie niet gemakkelijker. Scheidingen Rotterdam.nl begrijpt uw zorgen en helpen u graag. Daarom bieden wij u als onafhankelijke informatiebron u een geheel vrijblijvend gesprek aan met een van de door ons streng geselecteerde specialisten. Deze specialisten beantwoorden uw vragen door u de informatie te geven die u nodig heeft. Uw vragen kunnen overal over gaan, bijvoorbeeld over uw huis en hypotheek, de omgangsregeling, co-ouderschap, alimentatie en de boedelscheiding.


Om onze onafhankelijkheid te bewaren, zorgen wij ervoor dat uw vraag door meerdere specialisten beantwoord word (maximaal 3 partijen). Die specialisten zijn afkomstig uit een netwerk van deskundigen: mediators, financieel adviseurs en in familierecht gespecialiseerde advocaten en juristen. Dankzij hun ervaring en kennis helpen zij u bijvoorbeeld met het verkrijgen van alimentatie en met het opstellen van een ouderschapsplan. De deskundigen bieden ruimte voor jouw gevoelens, zorgen ervoor dat je je kinderen niet kwijtraakt en dat je ex zich aan de afspraken houdt.


Voor een vrijblijvend advies vult u het aanvraagformulier in.


Wie zijn wij?

Scheidingen Rotterdam.nl is een website van VP Concepts te Voorschoten. De VP Concepts bezit onafhankelijke websites over o.a. juridische onderwerpen. U kunt de informatie op onze websites gratis raadplegen. Bovendien kunt u geheel kosteloos gebruikmaken van de mogelijkheid die wij bieden om gratis een vraag te stellen aan een van de door ons streng geselecteerde specialisten.


Scheidingen Rotterdam.nl handelt vanuit duidelijke waarden en kwaliteitsnormen. Wij hechten grote waarde aan onze onpartijdigheid, integriteit en deskundigheid. De VP Concepts is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 28094805.Over ons

Vragen?

Stel uw vraag

Beschrijf duidelijk uw situatie en ontvang gratis antwoord op uw vraag.  

»»

Stel uw vraag